Avokádový sendvič s tuniakom
Ingrediencie:
- 1 konzerva tuniaka v slnečnicovom oleji
- Extra panenský olivový olej
- 1 avokádo
- Mini guľôčky mozzarelly
- 1 citrón
- 4 krajce celozrnného chleba
- Soľ
- 2 PL bazalkového pesta
- 2 zrelé paradajky



Postup

Tento avokádový sendvič s tuniakom doplňte pestom a mozzarellou a za päť minút z neho urobíte jeden z najchutnejších sendvičov, aké si môžete pripraviť na raňajky.
Ako pripraviť avokádový sendvič s tuniakom?
V miske roztlačte avokádo s trochou soli a citrónovej šťavy a odložte bokom, kým si pripravíte zvyšok ingrediencií
Mini mozzarellu a paradajky nakrájajte na plátky. Medzitým opečte 4 krajce chleba do chrumkava.
Avokádo natrite na plátok chleba, pridajte plátky paradajky a mozzarelly.
Navrch pridajte niekoľko lyžíc pesta a položte tuniaka, naň položte ďalší plátok chleba a prekrojte ho na polovicu. Vychutnávajte.



