Tuniakové rolky s rukolou a syrom
Ingrediencie:
- Ingrediencie na 20 roliek:
- 5 krajcov chleba bez kôrky (alebo toastový chlieb)
- 140 g Calvo filiet vo vlastnej šťave
- 70 g rukoly
- 80 g orechov
- 100 g modrého syra
- 200 g krémového syra
- 80 g hrozienok
- 30 ml Portského vína
6 osobyľahké30 min
Postup
Hrozienka namočte do portského vína.
Orechy s polovicou rukoly nakrájajte na väčšie kusy.
V miske premiešajte obidva druhy syra pomocou vidličky. Pridajte rukolu, orechy, hrozienka s portským vínom. Ingrediencie dobre premiešajte.
Na potravinársku fóliu rozložte krajce chleba. Prejdite valčekom, aby bol chlieb poddanejší.
Každý krajec potrite syrovou zmesou, pridajte kúsky tuniaka a rukolu.
Pomocou potravinárskej fólie zrolujte a odložte do chladničky až do momentu servírovania,
Pred podávaním odstráňte fóliu a rolku chleba rozdeľte na 4 časti.