Tuniakové guľôčky v paradajkovej omáčke
Ingrediencie:
- 4 konzervy Calvo tuniaka vo vlastnej šťave
- 2 nasekané klinčeky
- 1 hrsť nasekanej petržlenovej vňate
- 200 g strúhanky
- 2 vajcia
- Soľ
- Paprika
- Extra panenský olivový olej
- Domáca paradajková omáčka s cibuľou
- Dlhozrnná ryža
Postup
Spojenie jemných tuniakových guľôčok Calvo s lahodnou paradajkovou omáčkou vytvára dokonalý recept plný chuti a výživy. Tento jedinečný pokrm je ideálny na obed či večeru, ktorý poteší celú rodinu. Bohatá chuť paradajkovej omáčky krásne dopĺňa tuniakové guľôčky, čím vzniká harmónia, ktorú si zamilujete už pri prvom súste. Jednoduchá príprava a kvalitné ingrediencie zaručia úspech na každom stole. Doprajte si túto zdravú a chutnú kombináciu ešte dnes!
Postup
Dajte do misky niekoľko strúčikov cesnaku, petržlen, strúhanku, tuniaka a vajcia.
Dochuťte soľou a korením a dobre premiešajte. Vznikne vám homogénna pasta, z ktorej rukami vytvarujete fašírky.
Tvarujte ich tak, aby neboli primalé, ani priveľké. Opražíme ich na panvici s troškou oleja.
Nakoniec pridáme paradajkovú omáčku s cibuľou a chvíľku varíme, aby nasiakli chuť. Ozdobíme petržlenovou vňaťou a podávame s ryžou.
Zhrnutie
Chutil vám tento recept na tuniakové guľôčky v paradajkovej omáčke? Dajte nám vedieť na našom Facebooku Calvo.