Hore

Tuniakové guľôčky v paradajkovej omáčke

Ingrediencie:

Počet osôb4NáročnosťjednoduchéČas prípravy30 minút

PostupPostup

Tuniakové guľôčky v paradajkovej omáčke
 

Spojenie jemných tuniakových guľôčok Calvo s lahodnou paradajkovou omáčkou vytvára dokonalý recept plný chuti a výživy. Tento jedinečný pokrm je ideálny na obed či večeru, ktorý poteší celú rodinu. Bohatá chuť paradajkovej omáčky krásne dopĺňa tuniakové guľôčky, čím vzniká harmónia, ktorú si zamilujete už pri prvom súste. Jednoduchá príprava a kvalitné ingrediencie zaručia úspech na každom stole. Doprajte si túto zdravú a chutnú kombináciu ešte dnes!

Postup

Dajte do misky niekoľko strúčikov cesnaku, petržlen, strúhanku, tuniaka a vajcia.

Dochuťte soľou a korením a dobre premiešajte. Vznikne vám homogénna pasta, z ktorej rukami vytvarujete fašírky.

Tvarujte ich tak, aby neboli primalé, ani priveľké. Opražíme ich na panvici s troškou oleja.

Nakoniec pridáme paradajkovú omáčku s cibuľou a chvíľku varíme, aby nasiakli chuť. Ozdobíme petržlenovou vňaťou a podávame s ryžou.

Zhrnutie

Chutil vám tento recept na tuniakové guľôčky v paradajkovej omáčke? Dajte nám vedieť na našom Facebooku Calvo.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo