Hore

Tuniaková torta

Ingrediencie:

  • tuniak v slnečnicovom oleji
  • 4 okrúhle bochníky chleba alebo 4 bagle
  • 400 g krémového syra
  • 2 lyžice majonézy
  • 1 uvarené vajíčko
  • nakladané uhorky
  • 1 paradajka nakrájaná na tenké kolieska
  • 1 uhorka nakrájaná na tenké kolieska
  • Na dekoráciu:
  • čerstvá pažítka
  • cherry paradajky rôznych farieb
  • lístky bazalky
Počet osôb4 osobyNáročnosťľahkéČas prípravy20 min

PostupPostup

Tuniaková torta
 

Krémový syr izbovej teploty vymiešajte s troškou soli. Polovicu odložte na vonkajšiu dekoráciu. Do druhej polovice primiešajte majonézu. Scedeného tuniaka zmiešajte s troškou syrovej náplne a natrite krajce 2 chlebov alebo 2 bagle. V druhej miske zmiešajte uvarené vajíčko, nakladané uhorky a syrovú náplň a natrite zvyšné chleby alebo bagle. Na servírovací tanier uložte jednotlivé vrstvy natretých krajcov, medzi jednotlivé vrstvy pridajte nakrájané paradajky a uhorky. Vrchnú časť a okraje potrite krémovým syrom, ktorý ste odložili. Okraje ozdobte pažítkou a vrchnú časť cherry paradajkami a lístkami bazalky.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo