Hore

Pomarančový šalát s tuniakom a feniklom

Ingrediencie:

Počet osôb4 OsobyNáročnosťľahkéČas prípravy15 min

PostupPostup

Pomarančový šalát s tuniakom a feniklom
 

Cibuľu nakrájajte na plátky a dajte do studenej vody. Pomaranče olúpte a odstráňte všetky šupky a kôstky. Nakrájajte a šťavu odložte bokom.

Z fenikla odstráňte zelené stopky a vonkajšie vrstvy. Fenikel nakrájajte na plátky a jemné lístky odložte na dekoráciu.

Dressing pripravte z hore spomínaných ingrediencií a dobre premiešajte.

Na tanier uložte pomaranče, fenikel a cibuľu. Pridajte tuniakové filé a dochuťte dressingom. Pred podávaním ozdobte lístkami fenikla.

 

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo