Hore

Lasagne na studeno s avokádom a sardinkami

Ingrediencie:

Počet osôb4Náročnosťstredne náročnéČas prípravy45 minút

PostupPostup

Lasagne na studeno s avokádom a sardinkami
 

Lasagne patria medzi obľúbené cestoviny v každej domácnosti. Tieto studené ratatouille lasagne s avokádom a sardinkami sú chutné a potešia naozaj každého.

Ochutnajte originálne lasagne na studeno s avokádom a sardinkami Calvo, ktoré vám prinesú osviežujúcu alternatívu k tradičným teplým lasagnám. Tento recept kombinuje jemné sardinky, krémové avokádo a ďalšie čerstvé ingrediencie do lahodného a zdravého pokrmu, ktorý si môžete pripraviť rýchlo a jednoducho. Ideálne na letný obed alebo večeru, ktoré vás zasýtia a zároveň osviežia. Vyskúšajte túto zaujímavú kombináciu chutí a nechajte sa prekvapiť!

Postup – ako na lasagne na studeno?

Na prípravu ratatouille si nakrájajte cibuľu, červenú papriku, zelenú papriku a cuketu na malé kocky, orestujte na olivovom oleji do mäkka. Pridáme tri PL pečenej konzervovanej papriky, všetko pár minút orestujte, dosoľte a nechajte vychladnúť.

Na vinaigrette zmiešajte nasekanú pažítku a píniové oriešky spolu s na kocky nakrájanou paradajkou, ktorú ste zbavili semienok a šupky.

Uvarte cestoviny na lasagne, podľa návodu na obale.

Keď ratatouille vychladne, zmiešajte ho s niekoľkými polievkovými lyžicami majonézy, horčicou a avokádom nakrájaným na malé kocky.

Cestoviny osušte kuchynskou utierkou, na tanier položte jeden plátok cestovín, zmes ratatouille, na to ďalšiu vrstvu cestovín a zopakujte znova. Navrch položte plátky sardiniek a ozdobte vinaigrette. Ozdobiť môžete klíčkami alebo šalátom.

Zhrnutie

Chutí vám tento recept? Vyskúšajte aj recept na cuketové lasagne s tuniakom Calvo a dajte nám vedieť na našom Facebooku Calvo, ktorý recept je váš favorit.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo