Frittata s tuniakom a kučeravým kelom
Ingrediencie:
- 2 konzervy tuniaka Calvo ZERO
- 1 cibuľa
- 8 vajíčok
- 200 g čerstvého kučeravého kelu
- 200 ml mlieka
- Soľ a čierne korenie
- 60 g syra gruyere
2jednoduché30 minút
Postup
Ak máte radi quiche, na tejto frittate s kelom a tuniakom si naozaj pochutnáte.
Ošúpeme a nakrájame cibuľu. Opekáme na panvici na troche olivového oleja 10 až 15 minút, kým nie je mäkká a skaramelizovaná.
Listy kelu nakrájajte na kúsky a vložte do misy. Pridajte cibuľu do misy a dobre premiešajte.
Na plech uložte papier na pečenie a pridajte naň kel a cibuľu. Navrch rozložte rozmrveného tuniaka.
Do misky pridajte vajcia, mlieko, strúhaný syr, soľ, korenie a dobre premiešajte.
Nalejte zmes na cibuľu a kel a vložte do predhriatej rúry na 180 ° na približne 30 minút.
Podávajte teplé so šalátom.